Vardagen

Det känns så konstigt att vara hemma ensamen utan barn (bara Morris som ligger här och spinner) Snart ska jag hämta hem min prins från dagis, han har "varit där på riktigt" idag, både Lunch vila och mellis samt en massa bus. Jag har jobbat och det känns riktigt bra att försöka få rutiner i vardagen efter Mammaledigheten. Nog saknar man alla mys stunder, men jag kan känna att man tar mer vara på dom nu. Man lixom njuter lite extra! (jag jöt förut också, men då var det ju "min vardag")
 
Har lite beslut som ska tas, känns både jobbigt och bra. -Man får tänka frammåt!
Nu måste jag sluta skriva, morris blir lite lätt galen på att jag rör fingarna(Katten vill äta upp mig)
/Sandra

hästar på tv

Horse1 (tv kanalen som sänder hästrelaterade grejer, filmer tävlingar osv.) kan va den bästa kanalen som grundats om ni frågar mig.. Johnny gillar den också. Nu har han börjat gå fram och ta tv dosan och gnägga som en häst! Om man ignorerar det och sätter på ån annan kanal så blir han super arg, så Horse1 är bäst!
 
Dock så är jag irriterad på "duktiga" hoppryttare, just nu sänds någon hopptävling på Horse1, och den är väl bra i sig, men vissa skulle inte ens få rida! Sliter och drar i tyglarna, hästarna slår med huvudet och "hoppar på ställe" innan hinderen, vad är glädjen i en sån ritt? Usch, stackars hästar som blir slitna i munnen av fullvuxna människor, (Nej det är inte okej för barn häller...) Men mer mjuka händer åt alla tycker jag.
 
 
Varm kopp kaffe på jobbet(bild från i morse) och varma drycker kan behövas i detta ruskväder!
 
/Sandra
 

Fönstertvätt är lätt!

Nu är jag på fötterna igen! Tror jag lyckats blivit av med dom värsta förkylningsbacillerna!
 
Nu ska ni få höra något riktigt ballt, håll i er...
Idag efter jobbet och middagen och ett besök hos min favorit "gammelmorfar" så har jag putsat alla fönster på huset (invändigt och utvändigt) med johnny som sällskap! det var enkelt, snabbt och smidigt med en Kärcher. Ni som sett reklamen, (dom ler och gör det snabbt, utan spill) den är såå rättvis, det stämmer!
Förut behövde jag barnvakt och ett sjuhelvetes tålamod när fönstren skulle putsas, nu skulle jag bara testa ett fönster, men drog av alla fönset på kort tid (OCH BRA RESULTAT!) WOW säger jag bara! Ni som inte har en Kärcher, köp en! eller ring mig så fixar jag alla fönster på nolltid. Jag är imponerad!
Kärcher, makes a difference!
 
Efter som att fönsterna gick så snabbt att tvätta så hinner jag med en massa annat nu ikväll! Eller kanske mer tid på soffan... ;) jag är ju faktiskt lite förkyld så jag har all rätt att ligga här!
Puss på er!
/Sandra
 
 

Update

Snor, Sor, host och fräs! Ja typ så är det för min del just nu.
Efter jobbet har jag lekt med Johnny och sen deckat när ha gått och lagt sig! Det är grejer det.
 
Men snart så kanske den här förkylningen ger sig, har inte ork och tid med det förkylning. Ni förstår att lilla Johnny har börjat på dagis (inskoling pågår) och jag har börjat mitt nya jobb! -Som jag trivs! Bra kollegor och busiga barn, precis som det ska vara! (Dock så vill vi slippa förkylningsbacillerna nu!)

Kingen har blivit dålig(är på bättringsvägen nu) Men elaka baciller i hans öra gjorde att han behövde sövas och spolas samt kollas ordetligt. Nu har vi nya örondroppar och smärtstillade. Man märker att han snart är sitt valiga jag, han och katten har börjat jävlas med varandra igen.
Såhär speaderade jag en kväll! Varmt bad, Trucker tidning, och ett glas loka!
 
/Sandra

galen katt

Åh, gårdagens inlägg blev aldrig publicerat ser jag nu.. och jag tänker inte leta upp det, för allt körde ihop sig igår på bloggen.. Nåja!
 
Jag som tydligen blivit fryssen av mig får börja dra på en tröja när man ska ut, såå mysigt! Njuter lite av det faktiskt.
Igår tog jag en långpromenad med Kingen, jag var smart och tog på reflexväst när jag gick (eftersom jag aldrig vet hur långtr jag går så tar man det säkra före det osäkra) Och det hann bli mörkt inan jag var hemma så ett bra val av mig. Ja, jag tycker man ska synas i mörkret.
 
Nu har jag och johnny haft morfar på besök, så nu sover Johnny gott i sängen, jag hoppas att han är på bättre humör när han vaknar, han har 2 tänder på gång och är innte direkt på toppenhumör då, kanske gör det ont.
Själv ska jag också vila, sovit som en kratta i natt och i morgon börjar jag jobba igen! Spännande..
Image by undefined
Vår galna katt! Balansera på tv'n var grejer det!
 
/Sandra

Höstgöra! Renovera

Hösten har börjat visa sig här hos oss. Regn,blåst och lite sol där emellan! Lovely
Det bästa med hösten är väl alla fina färger, och att det är okej att mysa ner sig i soffan med en varm kopp kaffe under en filt till Bonde söker fru! Lääängtar.
Men jag tror sommaren har några fina kvällar att bjuda på.. kanske att man hinner med ett kvällsdopp till inna isen lägger sig?
 
Jag har påbärjat renoveringen av ett gammal Furubord!
just nu håller jag på att slipa ner, dammigt och härligt. (håller faktiskt till ute)
Bordsskivan ska bli mörkbetsad och bordsbenen ska bli någon gråton, jag tor det kan bli snyggt... Och stolarna har jag lite beslutsångest med, ska jag slipa och måla dom också? evt. klä sitsen med tyg och köra resten i gråton. Eller ska jag köpa nya matsalsstolar ?
 
Är lite inne på att måla och klä dynan i ett fint tyg (samma tyg kan få bli på köksoffans sits i sånafall) Isåfall blir det samma gråa på bordsben,stolar och köks soffa... Vad tror ni?
 
Kanske inte randigt tyg då, men ni förstår modellen...
Här är furumodellen.. Som kan bli snygg omgjord! (har ju endå 6 st stolar..)
 

/Sandra
 
 
 

Hösten är här!

Nu är officiellt HÖSTEN här, Eldfesten har passerat och det inebär att hösten är kommit! Jag tar emot hösten med glädje då jag är väldigt nöjd med min sommar. Dock tror jag det kommer finnas varma dagar och ljummna kvällar kvar en stund till. Under semster-sommaren har vi badat en hel del, varit på furuvik, och lite andra små dagsutflykter. (men jag själv frog iväg till Ullared med brudarna!)
 
Hoppas er sommar har varit lika fin som min!
 
Får inte glömma att berätta om vår nya familjemedlem! Morris, en kattunge som har flyttat hit.
Johnny och Morris har blivit superbra kompisar, ja faktiskt redan från dag 1!
 Sådär kan man ligga och sova inne på golvet (sacosäck unnder) en varm sommardag! Jag kollade till Johnny och såg då att Morris hade lagt sig där han också, det är kärlek det!
Det underbara påslakanet som liknar ett lapptäcke fyndade jag på ullared för 99 kr och jag bara älskar det, mer Lapptäcken åt folket!
 
/Sandra

RSS 2.0