full fart

Alla mina klänningar blev sålda, så ni kan sluta fundera... Lite ledsamt att "sälja dom" men å andra sidan så används som inte.. Så det blir bra de här!
 
Bloggandet ligger lite nere kan man säga, men vi fyller dagarna med sol,bad och lek! Ett par utflykter har vi roat oss med också, bland annat Furuvik, otroligt kul.
Och kvällarna roar jag mig med hästarna! Så barnsligt kul att köra igen.
 
/Sandra

Klänningar Till salu

Mina raringar är TILL SALU!
 
Turkos: stl L    Rosa: stl. L-XL
Blåprickig: stl. 42   Körsbär: stl 16 (dvs. typ en L-XL)
 
Mina ögonstenar till salu, alla är i väldigt fint skick, hela och rena!
Hör av er om ni är intresserade, dom kan skickas (köpare betalar frakt)
/Sandra

Vi kämpar på

Några tunga dagar, saknaden av Tussen är enorm!
Men vi kämpar på här hemma, sol, bad, utelek, och lite målarjobb har vi roat oss med, vi har åkte iväg en del för att komma här ifrån så Johnny kan tänka på annat..
 
Nu har vi hästar att tänka på, riktigt mysigt! Johnny tycker det är spännande i stallet, han lyser upp som en sol när man frågar om vi ska gå till hästarna! (Det är ju bra att han verkar ha ett extra roligt intresse!) Pappan i huset har också fått följa med, dock lyser inte han lika mycket.. Men han följer med och det är stort må jag säga!
 
i morse tog vi en promenad till hästarna efter frukost, så härligt med sån start på dagen! Snart ska jag in och gå en långsväg med M. Det gäller att passa på medans de är ganska svalt, (För Kingens skull)
 
Måste bara visa min Pepptavla! Där ska peppande lappar sitta, samt några mål i livet. Bara bra saker med andra ord!
Spiarna är ca 250 år gammla och kommer från en gammal lada, handsmidda och fina! Älskar dom!
"Ramen" är överblivna lister och skivan bakom är nå gammalt byggmaterial från övervåningen! Lite spillfärg och hönsnät, dekorplast och tålamod!
 
/Sandra

Vila i frid Tussen

Igår natt kl 03, när jag var upp på toa så ligger tussen och myser på tvättkorgen, hon kurrar till (som hon alldit gjorde när hon såg oss) Tussen hoppar ner, och följer med till sovrummet, Johnny ligger och försöker somna om.. Tussen hoppar upp och lägger sig tätt tätt intill honom. Tussen kurrar och låter johnny gosa med henne, dom somnar så fint tillsammans.. Hade jag då vetat att det där var sista gången vi såg tussen vid liv hade jag legat och kolla på dom läääänga istället för att somna bredvid dom.
 
Tussen gick ut vi 6 tiden, och vi gick upp och åt frukost och lekte inne. 07,30 gick vi ut på altanen för att leka, strax innan 08, pratar jag med Johnny om Tussen, jag berättar att tussen är ute och jagar råttor. Det kommer en bil och en smäll hörs! Det tar bara sekunder innan Robin vill kolla vad för smäll det var... När han kommer in och säger att det är Tussen som blivit påkörd så fick jag mer eller mindre panik. robin rusar ut igen och jag försöker ringa veterinären, men är så paikslagen att jag inte får fram nummret. Istället ber jag robin lägga in tussen i bilen ! Vi dundrar upp till veterinären (Tur att vi har 2 km dit bara...)
 
Jag rusar in på deras kontor med tårar i ögonen och försöker få fram att jag har en katt med mig som blibit påkörd för max 5 min sen! Veterinären släpper telefonen och springer ut han med. Han undersöker tussen i bakluckan och konstaterar att hon är död och dog av smällen på en gång!
 
Tussen låg där på sin filt, hon såg så  fin ut, det så ut som att hon bara vilade.. Den eviga vila kom tidigt för Tussen. 1,5 år var hon hos oss..
 
Vila i frid Tussen!
Älskad och sakad <3
 
/Sandra
 
 

paket till mig

Igår kom robin hem sent, och det ligger TVÅ paket på hyllan nu.. tror ni jag är nå nyfiken eller?!?! Jag får nog ingen häst i paketet, men vem vet?;) själv somande jag på soffan efter en heldag i uppsala med mamma och basse samt systrarna! Leos lekland och gränby, lagom att göra i spöregn..

idag skiner solen, sitter ute på altanen redan nu Faktiskt! vad resten av dagen bjuder på vet jag inte.. pappan i huset kommer hem tidigt iallafall så jag inte öppnar paketen....


jo jag borde städa.. men solen skiner så de blir nog Utelek istället :)
/sandra

blixtar och dunder

trött? Aa! kan inte sova, precis!
första gången på länge jag är sömnlös en kväll! så många tankar far omkring.. det här inlägget skulle kunna bli lååångt och galet. iställer kanske jag kan göra de kort och läskigt?!?

Sitter i ett uterum hos Robins mormor och morfar, spöregn blixtar och dunder. sen bara BAAM! ett moln med rök och krutlukt.. det slog ner hos grannen! polis,ambulans och brandbilar kom. tack och lov blev det bara materiella skador. alla klarade sig!

idag var det andra gången jag är med om att åskan slår ner några meter ifrån mig.. åskan är riktigt läskig må jag säga!


/sandra

häst

BakaBaka lite kaka,
Negerbollar och Muffins är nu klart tills min födelsedag! (Hoppas att jag får en häst i preset!)
Konstigt nog känns det inte som att jag fyller år när som helst, kanske beror det på att i vanligafall så är det varmt när jag fyller, nu är det faktiskt smällkallt och mestadels regn, MEN just idag för 1 timme sen kom solen! Lycklig, men bara därför bakar jag inne. Hm, konstigt!
 
Tillbaka till det där med häst igen.. Jag har hittat en sötsak, men vet inte om han är rätt för mig? hur vet man det? Panik, han ser ut att vara rätt för mig och hela den biten.. vågar jag åka och provrida ? Galet nervös tjej!
/Sandra

RSS 2.0