Sandlåda

Jag har en sandlådeplan!
Robin har en gammel Eka som ligger och inte används, så den tänkte jag släpa hem och göra i ordning till sandlåda! Hur coolt är inte det med ett "piratskepp" som sandlåda?
Båten har ju sett sina glansdagar, men med lite sand och annat fix så tror jag det kommer bli bra! Och där motorn händer är det som en låda (där bensindunk ska stå..) DÄR tänkte jag att man kan ha hinkar och spadar när man inte leker med det. Ording och reda i sandlådan är väl bra ?
Vad tror ni om det här?
Ni som redan har sandlåda, vad ska man tänka på`?
 
Kom på idén när vi satte upp gungställingen i tisdags,  kännde mig väldigt uppfinningsrik. Tror faktiskt att det ska stå vid berget också!
/Sandra
 

Dagen med STORT D

När Johnny fyller 1 år ska det naturligtvis vara kalas, ett enkelt med familj,vänner fika och helst fint väder!  Men det där fikat, hur gör vi med det? Vilken "kakmeny" ska man ha?
Jag vill baka så mycket som möjligt själv, då jag tycker det är rätt tråkigt med kakor som är köpta i en matbutik..
 
Bullar,Cookies,hallogrottor*, och något kex kanske.. Sen en cool tårta på det såklart!
*Någon som gjort med Nutella?
Några andra Nutella kakor man kan göra? Recept mottages tacksamt!
 
/Sandra

Cykeln

Igår efter jag "fått" min cykel av Mia så åkte vi till Thuns! Jag skulle först inte ha något, med efter 10 min när jag packade väskan åt Johnny kom jag på att ett par Jeans skulle behövas.. Så jag kom hem med 1 par Jeans åt mig, 2 fleaströjor och lite pysselsaker. Johnny fick en superfin fleaströja av Mia också. Så påsen belv tyngre än väntat!
 
Så ser cykeln ut! Perfekt med en stabil pakethållare så att man kan ha en barnsadel, sen ska jag och johnny cykla i full fart!
 
/Sandra

Glassigt

Glassigt att vara mamma ledig nästan jämt!
Gåradgens lunch:
1 ägg (UTAN KAVIAR!!!)
En kopp utav morgonens kaffe som jag körde i micron*
En knäckemacka med leverpastej

*För en gångskull så kokade jag inte över kaffet i micorn! annars är det ett vanligt fenomen...
 
Så ni som tror att vi mammalediga alltid äter lunch på ett glassigt stället och dricker kaffe från en kapselmaskin, kan ju sluta upp med dom drömmtankarna!
 
Det glassigaste jag gjort den här veckan hitills är väl att jag unnade mig en långt varmt bad med både ansiktsmask, hårinpackning och havssalt i badet.. Inte fy skamm om ni frågar mig. (allt detta när Johnny somnat, men det var sååå skönt!)
Inte riktigt så här ser det ut i vårat kök....
/Sandra
 

Frågan är

"magsjukan" va nog inte det ändå.. För igår kväll så kunde jag äta, och behålla det! Och idag känns det iget alls.. och R. kom på att maten jag åt i söndags kanske var dålig (Beasås inblandad..) Så vi hoppas väl att det var så, och än så länge är alla i familjen pigga och glada!
 
I morse tog vi en promenad till Ån, så skönt att komma ut och få friskluft! (då gårdagen blev inne hela dagen, va inte ens till postlådan..)
 
Resten av dagen får vi leka här hemma för att vara säkra på att inte smitta (jag vet ju faktiskt inte hur det var..!) och man ska vara försiktig och respektera att andra människor kanske inte vill ha ex. magsjukan!
 
 
Vattet solen och hela miljön var så underbar!
/Sandra

sjukstuga

Tussen och jag har kollat på film och sovit hela dagen.. Johnny och Kingen får va hos min mamma så att jag får kräkas i fred.. hua!
Men nu känns det nästan bättre 0,5 dl Nyponsoppa på 2 timmar, -en sked i taget!-
 
hur som helst så hoppas jag att Johnny klarar sig från det här! Håller tummar och tår för att det ska gå bra, jag klarar av det här, men för dom små liven är det värre..
 Får väl dejta en hink en stund och sen testa ta en sked nyponsoppa till! Är galet törstig, men törs inte dricka..
 
Bara en massa svammel från en hängig mamma.. Tur att Mormor kan ta lilla Johnny och busiga Kingen! Fick precis en lägesrapport, och dom är de full fart på!
 Snart är det dags att göra inbjudingskorten till Johnnys 1årsdag...(TIDEN GÅR FORT) eller ska man köpa färdiga ? Får väl ligga här och fundera på det...
 
/Sandra

När blir man vuxen

Jag har svårt att se mig som vuxen.. När jag jobbar och är den vuxna så blir jag lite fudersam och skrattar inombords. Jag är ju "bara ungdom" typ 18 år och 2 veckor... Tidigare i veckan på Leos lekland så läste jag inträdes skylten om att vuxna går in gratis.. jaha, men jag som är unngdom då?
 
Trots att jag är Mamma så förstår jag inte att jag är ganska vuxen.. Det spelar ingen roll, jag kommer alltid vara 18 i huvudet, för vuxen låter så tråkigt!
 
Från Wikipedia:
Begreppet vuxen innebär att en person är gammal nog att klara sig utan stöd från föräldrar eller andra vårdnadshavare. I västerländska samhällen brukar denna ålder anses vara uppnådd vid 18 års ålder, vilket också brukar kallas myndighetsålder. I vissa kulturer går gränsen vid yngre år, och är i vissa fall synonym med termen könsmogen.
 
 /Sandra

New In

På väg till mig!
-Bara för att jackan jag beställde från Junkyard var konstig i stl. så orkar jag inte testa beställa hem en till och riskera att få fel.. Så ett par skor!
 
/Sandra
 

Leos leklad

Besöket på Leos lekland gick över förvätan! Trots att Johnny va lite "arg" i bilen på vägen in..
Mycket trevligt, gick bra med så "små" barn där, som förälder får man hålla lite koll så ingen stor unge springer om kull dom eller något liknande.
 
Efter lek blev det lunch där, och jag måste säga att det var bra priser. Jag menar dom skulle kunna göra som ex. Fyrishov och ha höga priser "bara för att dom kan" + poäng till Leos lekland!
På väg hem sov båda ungarna vääldigt skönt, innan vi var ute på motorvägen så sov dom, och det är inte många minuter de.
Uppladdningen till Leos lekland på morgonen!
 
Är sugen på massor av såna här lekställen nu, och ju äldere J. blir desto roligare!
 
/sandra
 

Kungligt!

För er som inte vill ha skryt kan sluta läsa nu....
 
I går skulle jag iväg och öppna danslokalen, så för att allt skulle gå smidigt så hade jag maten (som jag inte ens äter!) klar till de att Johnnys pappa kom hem.. Ja alltså, Pannkakor.. Men inte nog med det, på dagen gjorde jag 2 satser bullar (kanel och vanilj) sen stå färdig med mat, Pannkakor till R. och ärtsoppa till mig. Hur snällt är inte det av mig då? Och jag måste säga att jag är grymm på att steka pannkakor, jäklar så bra det blev! Smakade lite och helt okej faktiskt... Måste vara för att det var jag som gjorde dom ;)
 
Kan tänka mig att man kanske får steka pannkakor i mängder när Johnny blir större, eller så blir han som mig och ratar det!
 
Nu ska jag börja fixa min frukost och äta innan Lilla J vaknar, ska försöka hinna klä på mig ordentliga lek kläder också! För idag blir det Leos Lekland, (wiiihoo, tror mamman är gladare än barnet!) Vi blir ett gäng på 5 vuxna och 3 barn, Liiite ojämn fördelning kanske? väskan packade jag igår, och nu är det bara jag och Johnny som ska in i bilen.
/Sandra
 
 

!!KOLLA!!

Hittade denna på Facebook!
Och det borde alla tänka på.. Mycket mobbning pågår i omklädningsrummen och det är inte bara barnen som är elaka, utan det är dom vuxna som är värst. och det blir jag äcklad av!
 
Blir så arg att jag kokar när jag hör om all mobbning som pågår AV VUXA TILL BARN OCH UNGDOMMAR!  Därför väljer jag att sluta skriva nu innan jag blir riktigt förbannad och drar en hård ordspya.. (Det här ämnet kommer jag försöka ta upp i ett annat inlägg när jag lugnat ner mig!)
/Sandra

konstigt

I går somnade johnny vid 20,30 och i morse kl 05,30 sov han fortfarande! Jag gick in med mitt täcke och la mig på golvet i hans rum bredvid hans säng, kl 06,00 när han vaknade  kramades vi en stund, innan vi gick raka vägen på leklådorna!
 
Ni kanske tycker att jag är knäpp, men jag saknade min lilla prins så OTROLIGT MYCKET! Och att tränga mig ner i spjälsängen kännde jag inte var på sin plats.. så golvet i all ära! Efter lite lek blev käkade vi frukost tillsammans innnan vi (ja johnny hjälper till ganska så bra) dammsög huset.
 
Alltså i morse när vi vaknade så kännde jag mig dålig, som om jag "glömt" Johnny i natt.. för i 1 veckas tid har han vaknat ett par gånger under natten (snorig och tänder på G..) Så istället för utvilad kännde jag mig orolig och otillräcklig, trots att han sovit hela natten.  Konstigt hur man kan känna!
 
Kok kaffe, kaffe på riktigt! Sååå mycket godare!
Vad gör man idag då? Solen är på G men lite kallt.. inte vill vi sitta hemma och damma iallafall...
/Sandra

bara för att jag kan

Gåradgens namnsdag spenderades delvis i Lekparken, så att Johnny och nellie fick gunga! Hur trevligt som helst, och det ska göras om!
 
Idag har vi varit hos Johnnys morfar och min farmor och farfar, kom hem ganska nyligen och här sovs det för fullt nu! Johnnys pappa är dålig, Katten är lat, Johnny sover lunch och jag sover nog snart. Kingen vilar han med.. Underbart väder, sol och allt! Riktigt skönt när man inte är i blåsten.
GungGung!
 
/Sandra
 

Namnsdag

Så kan det vara... Och solen kikar fram, så underbart!
Sol och blå himmel gör livet lite lättare..
Igår kväll gjorde vi uppsala,  skulle ha tag på en "Gungtiger" men det fanns ingen så istället blev det en matta med bilväg och olika hus på (sån hade jag som liten..)  Johnny verkar gilla den!
Och istället för gungtiger så beställde jag ett hoppdjur åt Johnny, en zebra! Hellre en Zebra än färgglada kossor eller röda hundar..
Nu ska jag plocka lite här hemma innan vi hittar på något.. Johnny somnade i vagnen efter promenaden så det är alldeles tyst här hemma.
 
/Sandra

shorts väder!

+2 grader, molningt och mycket dimma, med andra ord det är lite lätt ruggigt ute! DÅ har jag och den lilla arvsmassan en fight inne om att vi ska sova...
 
Rond1: Lägger ner johnny i vagnen, han panik skriker så att han knappt får luft.. Jag ger med mig, tar upp honom och testar ha honom i knät och sjunga väldigt lungt..(uta resultat) Släpper ner ungen på golvet så han får leka.. Han får då tag i dator och lyckas radera en av mina bästa spellistor på spotify!
*Morr,fräs och räna till 10*
1-0 till Johnny....
 
Rond 2: Lägg ner Johnny i vagnen, åter igen panik skrik och kasta nallen typ 5 ggr och blir lika arg varje gång nallen försvninner! Jag kan ju inte ha en panikskrikande unge i en vagn.. så jag kastar mig ut genom dörren, på med filtar och regntecke på vagnen. Gå ett par varv runt huset i shorts för att arvsmassan ska sova.. och vet ni, efter 15 minuter sov han!!
1-1 till Mamman och Johnny!
 
Att gå ut i shorts 14 februari +2 grader och dimma för att liten ska sova bra, det är väl kärlek det?
(Anledningen till att det blev shorts var att jag hade inget annat på mig och när det blir panikskrik så börjar man inte leta kläder...)
En bestämmd herre, men du mamma vinner du inte över! <3
/Sandra
 

Ta ett tåg

Det kom ett tåg till perrongen där jag stod, och efter som jag missat ett annat så hoppade jag på dert här! Jag följer med på den här resan! Nödstop finns. men nej ,nu kör vi! Bara det inte spårar ur...Men jag tror vi kommer komma fram! För att vinna måste man våga och INGEN MINNS EN FEGIS
 
Ha en trevlig alla hjärtans dag!
 
/Sandra

kram

Det känns bra nu, så otroligt bra! Glädjen,lyckan och styrkan (och det där lilla extra) Det är ju inte så att jag varit ledsen eller nere, men behövde verkligen en spark i arslet och en kram, tänk vad det kan göra mycket! -Mer karmar åt folket!
 
Frukoste är snart uppäten, bara mitt uderbara kaffe kvar! Kaffe är räddningen mååånga mornar. Speciellt idag, efter som det blev sent igår.
Nästan som ägg och bacon, fast utan bacon (Bacon är inge gott!)
 
/Sandra
 

fyndig

Solen, du lyser med din frånvaro! -fyndigt, jag vet!
 
Igår va de ju sol och allt, man blev så uppåt, och idag då.. gråmulet!
Tog en promenad i morse i SNÖSLASK, (WTF!!) Burr, så galet fryssen idag! Och igår kom lite av kläderna jag klickade hem i Lördags.. En jacka till som evt. kommer i morgon. Heja jackan, kom hit nu! Egentligen skulle jag behöva en tjocktröja,Speciellt dagar som dom här.
 
Solen smyger fram bakom bergen! (gårdagens bild till dagens ära!)
 
Har ett finuligt blogginlägg på G.. men vet inte om jag törs skriva.. Vill inte avslöja något!
 
/Sandra
 

3rätters

I söndags åt vi 3-rätters tillsammans Med Pappa och Nettan hemma hos oss!
 
Förrätt:
Gratinerad brieost med nötmix (Aprikoser,Valnlötter och rostade pinjenötter!)
Huvudrätt:
Inbakad oxfilé med gräslöks ost & Ungnsrostade grönsaker
Efterrätt:
Jordgubbsglass med chokladhack
 
Så himmla gott! Enkelt med för den delen.. och kingen gillade oxfilé..
 
Mitt team! Vi var in och handlade, så passade jag på att passivitetsträna kingen vid Ica. Och det gick bra, underbara hund..
 
/Sandra

amning kan vara svårt

Efter förlossningen så blev vi kvar på BB i 2 dagar, jag hade då svårt att få igång amningen. En mindre svensk nattsköterska sa att det ska göra ont, men tillslut fick jag en sån där "ammningsnapp" och det gjorde ondare, men det ska göra ont. Jaha tänkte jag och kastade nappen, ammade på och det funkade.
 
Vi tjatade oss hem, och allt flöt på!(ja mjölken me, de droppade bokstavligen om mig!) Men Johnny gick ner 12.5 % av sin födelsevikt, och DET FÅR MAN INTE GÖRA!! (ajabaja mamman!) På ett läkarbesök några dagar efter födseln så fick jag "smisk på fingrarna" *ge ersättning *Amma mera * varanan timme dygnet runt *Han mååste gå upp
Jag vägrade ersättning då jag verkligen ville amma! Då fick jag snea blickar. Dubbelmoral för fulla muggar, först blir man nästan tvingad att amma, och sen ska man inte?!?
 
När vi gick därifrån så grät jag och kännde mig sjukt dålig. Tankarna snurrade, var jag så värdelös, varför kunde inte jag "amma rätt" ?!? Men med lite stöd av nära och kära så kämpade jag på med ammningen, och johnny gick upp fint! (trots att jag inte ammade varannan timme dygnet runt, och BVC tror fortfarande att jag ammade dygnet runt) Jag ammade inte på natten för att johnny sov då, och jag ville inte väcka honom!
 
I slutet av april hade jag 40 graders feber i 3-4 dagar och EXTREMT ont när jag ammade(grinade och trodde jag skulle dö!), ringde då Vårdcetralen men dom trodde inte det var mjölkstockning (för det rann ju mjölk) Nähä, då äre nå annat fel tänkte jag! Men trött av feber och smärta så fick Pappa komma hit och ta hand om Johnny och Kingen. Sen kom min mamma och beslutade att åka upp till Barnmorskan (efter som att VC inte visste något) Barnmorksan tyckte vi skulle åka till ackis. Sagt och gjort! Fick komma in till Amningshjälpen, där dom konstaderade dubbelsidig mjölkstockning! Penecelin i 14 dagar.. hej och hå så det kan gå.
 
Några dagar in på pencelinkuren släppte den värsta smärtan och febern! Jag och Johnnys pappa satt vid köksbordet, jag skrattade och log. Då kollade Johnnys pappa på mig och sa vad sköt att se dig le igen!

Men till alla er som har det jobbigt med ammningen TA HJÄLP, ha någon hos er hela tiden som kan lägga barnet tillrätta, hämta vatten och serva dig fullt ut! Jag hade behövt det, för pga. febern så orkade jag inte.. Men mitt fall blev lite tokigt! Men till alla er som inte törs be om hjälp, svälj "stoltheten" och ta hjälp i tid! Jag valde att sluta amma i sammband med mjölkstockingen, och det kan jag känna känns lite tåkigt. Men det possitiva i det hela är att Johnny fick mer tid med sin pappa!
 
/Sandra
 

Fint ska det vara

Jag vill ha!
Fastnade för dessa rariteter, och märket Eivy har mycket fint och "galet" precis som jag!!
Kanske blir ett eller två par av dessa nästa månad..
 
Nå ja, det blev lite andra kläder "hemklickade" i lördags under Mellodifestivalen! Får se när dom rammlar ner i brevlådan.. En sak till jag behöver är en Cykel!
/Sandra

Foto

Igår var Carro här och fotade prinsen! -Smygkikade lite på bilerna i kameran, och så fint det blev!
Hon är superduktig, och jag hoppas hon vill fota hos oss igen!?

Att fota barn är ju inte det lättaste
, så min nästa utmaning till Carro blir att fota både barn och djur samtidigt (om hon vill dvs!) Den kan bli klurig!!
 
Trött kille i sitt alldelses egna rum!
 
/Sandra

Barnmat lax

Passar på att laga lite barnvänlig mat så här på kvällskvisten!
Johnny sover, Kingen slöar, katten är ute, och johnnys pappa är ute och ränner. Då intar jag köket och levererar!
 
En sås gjord på smör, mjölk, mjöl, citron och dill + en skvätt grädde! häller man i en ungsfast form, sen ner med en portiosbit lax (eller flera om man nu vill de!) på laxen bredde jag på en oströra gjord på Philadelphiaost och gräslök. In i ugen
Samtidigt kokar jag potatis morötter och ärtor!
 
Hoppas det kommer smaka bra, men det tror jag nog! Min alldelses egna Jurry testar i morgon.
Morgondagens 3rätters meny är planerad! Vi ska nämligen ha middagsgäster.. inte illa!
 
/Sandra
 
 

Stora killen

 
Igår fick Johnys säng flytta till hans rum! Så inatt var första natten i eget rum, och det gick utmärk! Sov hela natten och var nöjd i morse. Jag var lite orolig ifall johnny skulle käna sig orolig, men nej då! Han sov så sött.
Däremot så sov inte jag lika bra, va lite rädd för att jag inte skulle höra när han vaknade, (Ja, vi har en babywatch..) Men i natt sover nog mamman bättre!
 
I morse gick vi upp, åt välling, lekte och sen grötfrukost innan vi drog iväg till simmhallen och badade! Också det är förstra gången i stor pool! Han tyckte väl det var helt ok, blir nog roligare nästa gång, för då ska jag se till att han är pigg, nu blev det bad i bästa sovtiden!
 
/Sandra
 

Miljöombyte

Igår va jag "hem till bruket" och hälsade på Farmor och farfar, samt tog en promenad i dom finare områdena! Så lungt och fridfullt dagtid! Vårkänslor och den fina miljön vid herrgården! -Det är terapi för själen!- Johnny somnade snabbt i vagen, så jag och kingen fick "gå själva" Strosade runt och kollade in alla fina gammla hus. Skönt med miljöombyte! Det gråa huset på bilden var ett Fritids när jag va liten, och den är det lite av Gammeltammen,Kyrkan och Herrgården på den översta bilden!
 
 
Mata Kingen är alltid kul! jag filmade dom här två sötnosarna.. jag gav johnny en sked med mat, och han gav sin
sked till kingen! jag har sagt det förr och säger det igen.. ÄKTA KÄRLEK! <3
/Sandra

Hej Fredag!

Om jag nu mot all förmodan skulle vilja äte godis i helgen så vill jag bara "varna för dessa rariteter"
Kännde att smilgroparna fick jobba när jag såg listan!
 
Fredag snart.. och hur gör vi då, om vi nu ska skippa godiset? jo så här ser det ut, Middag dvs. kanske något avancerat som kyckling och potatis i någon form, men en grekisk inspererad sallad (läs sallad,gurka,tomat,rödlök,oliver,avocado, och bara för att det är fredag så toppas det med fetaost..Om den "komms" ihåg) Sen bus och lek med Johnny, när han somnat så "SKA JAG SE NÅGOT BRA PÅ TV" dvs. Somna på soffan 20,15 och vakna 01,30 med nackspärr delux!
 
Men snar blir det ändring på soffsovandet! Let's Dance dra igång snart! Då ni, kommer jag vara vaken.
 
/Sandra
 

Soffan!

Ni som varit nyfikna på vad vi gjorde på äventyret, håll i hatten! För här kommer det bild och text...(Trummvirveeeel)
Vi var iväg och köpte en gammal kökssoffa! (som man kan ha som säng)
Bilderna är lite dåliga då soffan stod i ett förråd, men jag ska ta ordentliga bilder sen när jag gjort i ordning den!
Vi chansade och åkte, 1800kr och bara några km bort. Ett kap om ni frågar mig!
Vi körde vilse, körde fast, mötte polisen(i skogen!) Men tillslut kom vi fram, och det var bara lasta på och fara hem! Nu står den på övervåningen i väntan på att jag ska ta mig i kragen och gå lös med penseln.. Kommer bli så fint i köket! Och köksbordet ska också få sig en omgång nu.. det här får lixom bli lite "nytt" i väntan på att vi ska göra om köket.. Men med soffan och "nya bordet" på plats så får köksrenoveringen mer än gärna ta lååååång tid på sig! vill först ha klart övervåningen,staketet ute, och vårat sovrum!
-Det kliar i mina skaparhänder just nu, kanske att jag sätter tänderna i soffan redan ikväll!?!
 
/Sandra

Våren på ingång?

Jag längtar efter våren och sommaren! och igår känndes det som att den var på G.. fick se asfalt och hörde en och annan fågel som "sjöng" Så glad man blev då!
 
Vill köra igång ute med trädgården, och jag vill kunna hänga på altanen och allt det där! Ska köpa mig en cykel till våren, för min gammel är inte helt ok att ha barnsadel på, så får väl bli en tur till biltema..Jag och Johnny ska cykla iväg och bada i sommar! Så härligt att cykla och bara kolla runt, det är avslappnande tycker jag!
 
Semesterplanerna är inte smidda riktigt ännu, men vi får väl se vad det blir!
Förra sommaren va vi hos Pappa och "Plastis" på ön i 1 vecka, det va mysigt! Sen spenderade vi typ hela sommaren i skuggan på altanen, och några dagsturer gjorde vi också. Bland annat till Norrtälje för att kolla på jänkare!
Vad gör ni på er semester ?
 
/Sandra

Känner mig själv

Okej, jag känner mig själv rätt bra... Somande innan Farmen's första paus! Och jag såg ingen film sen heller för den delen! Tur att Pappantilljohnny och min sambo väckte mig och tog med mig till sovrummet (jag minns inget!) annar hade jag haft nackspärr delux idag!
 
Promenad i slasket och sen fika hos systrarna J ! Nu ska vi invänta gubben innan det är äventyr på G, spännande!!
bilder kommer, jag loooovar!
ska försöka forumlera mig om ett kännsligt ämen här på bloggen också, men vill ju inte trampa någon på tårna.
 
/Sandra

Söndag

Snart är det farmen och sen filmen "Pappa på Burk" dvs. Jag kommer somna på soffan ikväll!
Vi hade tänkt grilla ikväll, men båda två var trötta, så det blir ost och kex samt lite nybakt bröd till middag!
Så imorgon blir det grillat, sen ska vi iväg och kolla på en sak.. hoppas allt blir bra så vi får med oss något hem!
Ni får se i morgon..Lovar!
Gungtigern (Ja det är ett lejon på bilden, men samma lika fast tiger!) som Johnny fick i julklapp var ju trasig när den kom, så den skickade vi tillbaka, och tigern var slut i lager, och det kommer ta låååång tid innan den kommer in igen, så vi hoppar över den där tigern! Istället kommer bla. ett "Hoppdjur" att införskaffas åt Lilla Johnny!
 
Nu blir de förbereda The, Mackor,Ost och Kex!
 
/Sandra

Snö,Mat,Fika,LÖRDAG

 
LCHFarna skulle jubla, och det gör jag med!(trots att jag äter precis vad jag vill)
Zuccini är typ det godaste som finns, precis som kött! Så varför inte kombinera dom två i en "Zuccini Lasange"? - Till och med Robin åt = Bra betyg!
Vill ni ha recept så är det bara hojta till! För jag ä' int' bitter!
 
Idag har vi skottat snö, skitkul lördagssyssla! -Man tar ut hela familjen och gör det-
Sen var vi över till A och T  på fika, där hade Johnny fullt upp med katterna! 3 st som man kan "klappa fint" (Läs dra i morrhåren och sen verkligen gosa med katten!)
Får inte glömma att vi tog en kaffe med ett härligt gäng i östhammar också!
 
/Sandra
 

RSS 2.0