Morgon

Fullt upp här, kvällarna går i ett! Speciellt när man är ute på äventyr med J.
 
Ska snart ta ett långt varmt bad och sen dra igång en bra Romantisk komedi, lagom att göra för mig en fredag. Johnny har somnat,det är okej att han sover då han kliver upp kl 04,30 och sen röjer på dagis. Tiden 04,30 är hans eget påhitt, vi skulle kunna sova till 05,15 iallafall.
 
Varför ska barn vara såååå morgonpigga? Visst är det härlig att komma upp i tid och ja "morgonstund har guld i munnen".. MEN 04,30 är fasiken inte morgon... Hoppas på lite sovmorgon i morgon, det är ju lördag!
Men tro inte att han respekterar lördagmornar på så sätt, vi (eller snarare Johnny) behagar att kliva upp vid senast 05. och då är det fullt ös! Bilarna ska köra över mamman minst 3 gånger, han ska leka frisör, och han ska prompt ligga där just katten ligger, så det blir ofast bråkigt och stökigt. (Lika bra att stiga upp och köra bilar på golvet istället) Fast allt detta har sin charm, underbart! Vad gjorde man innan man fick barn?
Inte låg man och kollade på banener i pyamas en lördagsmorgon för att få nåågon minut till i sängen...
Såhär kan några mornar se ut när man är ute med Kingen...
En mäktig miljö att gå i, man känner sig lite som en superhjälte som bara kliver fram, samtidigt så känner man sig minst på jorden!
/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0