Försvunna grejer!

Den där lilla Johnny har börjat med en ny sak! Han möblerer om grejer tex. Skor, kläder, kastruller och andra saker som är i lagom ta höjd för honom..
I fredags frågade Robin mig vart hans skor va, ja hur ska jag veta det? vi letade överallt! Tillslut kom Johnny med ett kastrull lock från hallen eller hans rum, jaha? Och när la han dit de? Vi började leta i köket efter dom försvunna skorna, och BÅDA skorna låg fint i kastrullskåpet ihop med ett par Kinapinnar.
 
Min ilgröna vattenflaska försvann spårlöst den me, hittade den inte på 1 dag! (och den är vanligtvis med mig överallt) skulle starta tvättmaskinen, och där i låg den! Men hur i helskotta fick Johnny in den där? Ja alltså vår badrumsdörr är alltid stäng eftersom Kingen äter upp tussens mat annars.. så jag tror att Johnny måste "smygit in flaskan" när någon av oss varit i badrummet. Men till saken hör att jag alltid har uppsikt över honom där inne.. så hur den kom dit är ett mysterium för mig!
 
 
Varje morgon går jag runt i huset och plockar grejer, mest är det strumpor som ska  plockas upp. (Jag är nämligen världsmästare på att ta av mig strumporna där jag är och sen "glömma dom") om det inte är strumpor som sprungit iväg så ska alltid tvätten vikas in. Idag efter frukosten gick Johnny omkring med kläder, han flyttade rumt dom på olika ställen, och var nöjd med det. Undra om det är så han tycker att jag gör?! Barn gör som vi gör och inte som vi säger! Han tar också handukar ur garderoben och går och torkar saker (bland annat sin Bobbycar och skåpen) Jo visst gör han som vi gör..
 
/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0