CHOKLADBISKVI

Super lätt att göra, men här får ni receptet! -Ha ganska mycket tid på er!-
 
*Blanda 500g riven mandelmassa med 5 äggvitor, spritsa ut runda ringar på ett bakplåtspapper(Jag gjorde små bottnar) och grädda i ca 13 min på 200 grader,mitten i ugnen (Dom ska bli gyllenbruna)
LÅT SVALNA (Medans dom svalnar)
*Vispa 100g margarin med 1dl florsocker (i typ 10-15 minuter)
*smält 150g choklad, rör ner chokladen i margarinet. låt det svalna
*Bre/klicka ut smörblandingen på bottnarna (Om du vill frysa in dom så gör det nu! Innan chokladtäcket kommer på) Smält mörk choklat och doppa i...
KLAART!
 
Så himla enkelt, men det tar lite tid med tanke på att det ska svalna osv. osv. Men helt klart värlt varenda minut.
/Sandra
 
 

Kommentarer
Postat av: coffeeandcupcake.blogg.se

Va fina dom blev och goda ser dom ut oxå :)

Svar: Tack :) Dom blev ruskigt goda! :)
Sandra

2014-01-23 @ 09:58:41 // URL: http://coffeeandcupcake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0