Tvättstuga vs Inte tvättstuga

För och nackdelar med en separat tvättstuga (Enligt mig)
 
Fördelarna med att ha en separat tvättstga är väl att man kan "Gömma all tvätt" Men en ännu större nackdel är att de lätt blir rörigt och stökigt. I och med att man inte måste ta bort tvätten så struntar man i det, också vips har man kaos! Har man så att man måste hänga tvätten i hallen elr i badrummet så viker man undan den så fort den är torr och på så vis kommer var sak på sin plats... eller så blir de kaos i hela huset!
Att bo i lägenhet och behöva boka tvättstugan för att tvätta är pain! Vi köpte hus när vi väntade Johnny, dels för att vi alltid velat ha hus, men också för att de är bökigt att bo trångt i lägenhet med barn av många anledningar bla. med just tvätten...
 
Vi tvättar 3-4 ggr i veckan! 2 vuxna, 1 barn, 1 hund och 1 katt!
 
/Sandra

Kommentarer
Postat av: Julia Levén

Vänta bara tills Johnny är lite större och du kommer vara evigt tacksam för den där tvättstugan. Tänk dig att du precis har tvättat MASSOR och hängt upp tvätten på olika tvättställningar i exempelvis hallen eller vardagsrummet. Och så kommer det en mer vild än tam 1 åring och ska bara hjälpa mamma att ta ner tvätten som inte har torkat än. Barnet river ner tvätten och använder som trasa att torka golven med och du kan efter det hitta halvt fuktig tvätt över hela huset. Alternativ välter ettåringen en tvättställning över sig och får ett jack i pannan, den vita tvätten får röda fläckar och du får spendera din dag på vårdcentralen istället för hemma i soffan. Nej, var glad att du har ett rum du kan stänga in tvätten i så inga obehöriga kan få tillträde ;)

Svar: Haha! Ja så kan det faktiskt gå.. så kanske ett rum endå! För barn och obehöriga är tillträde förbjudet! ;)
Sandra

2013-09-29 @ 20:32:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0