Lite från våran gård

Tänkte visa lite bilder frå vårat hus..
Våran nybyggda altan. Sjukt nöjd med det inbyggda och alla "Krusiduller". Det är förberett för att sätta i glas,så till nästa sommar blir de inglasat, iallafall halva altanen(ca.20 kvadratmeter) om vi skulle glasa in hela 40 kvadratmeter skulle det nog bli som ett stort växthus, och de vill vi ju inte. Kan ju va trevligt att kunna använda altanen tros sommarvärme. Altanen var 1 av alla sommarens projekt...
Nästa projekt var en vedlåda. som ni ser så är den klar! Tadaaaa
Vi har en stor vedbod, men för att vara lite praktiskt när man ska elda i vinter så valde vi att ha en fin hemgjord vedlåda på verandan, istället för att fylla hela vardagsrummet/matsalen med ved. Natruligtvis har vi vedkorg, men den rymmer ju inte ved för hur länge som hellst. Har man en liten "bebis" hemma vill man gäran inte ränna ut till vedboden i -40 med minst 1 meter snö varje gång de är slut på ved inne!
 
Det här är bara några av alla sidoprojekt paralellt med övervågingsbyggande!
Bor man med en pedant snickare som gillar inredning så kan de bli en hel del renovering.. Trots att huset var nyrenoverat så gör vi om endå! Säkert någon som tycker det är knäppt, men vi gillar det!
/Sandra
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0