Leksaks knogjärn

Vad är det folk bli så upprörda över? Klart ungen ska ha ett knogjärn, jag menar du har förmodligen redan köpt kniv, pistol och andra vapen leksaker.. så varför inte ett knogjärn så att dom små kan öva sig på slagsmål i tid?!
Här kan ni läsa artikeln... Ska väl tillägga att Johnny INTE kommer få ågot knogjärn! ioförsig kommer han inte få vapen eller knivar att leka med häller, så de så!
 
Dom som blev uppröra över den här "nya" leksaken blev förmodligen lika upprörda över knivarna och pistolerna! Barn har lekt tjuv och polis i alla tider, polisen har pistol och batong, varför ska det då vara okej?! (och kom nu inte med förklaringen.. det är ett yrke! För snart är yrkeskriminalitet något du förmodilgen kan läsa till på högskolan) Kolla bara på alla Polis filmer, där polisen har kriminella som jobbar under dom, alltså där lär man folk att det är okej att slåss, du får betalt.. Nu hoppas jag att vuxna människor förstår att man inte ska slåss!
 
Ett till "yrke" som barnen använder våld i är sjörövare.. svärd och putta ner någon till hajarna och skjuta kanon ska vara aceptabelt eller?
Hoppas lite att det här med knogjärn är ett PR-trick... jag hörde om det på radion och trodde inte på det.. men googlade fram det.. som nni ser i länken. ÄR DET SANT?
/Sandra
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0